Read this post in its original, untranslated format. | Do not show me translations any more.

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää lisää metatietoja, koodaus ja järjestää oman pätkiä 'Oma tili'

Kun olet ladannut leikkeitä Clipcanvas.com ne (kun lataaminen ja muunto täydellinen) välittömästi näkyviin "Oma tili" valmis koodaus ja hinnoittelua. Täällä teet leikkeet valmis julkaistavaksi yhdistämällä kaikki tarvittavat tiedot niille, ja lähettää ne lopullista hyväksyntää.

Klikkaa "Tag leikkeitä (lukuisia valmiita videoleikkeitä)" vasemmassa valikossa kohdassa "Myynti", niin kaikki julkaisemattomat leikkeet näkyvät.

Ylimpänä sivulla näet viisi ensimmäistä lataaja leikkeitä, jossa ensimmäinen pelissä alla – valmis koodaus. Voit klikata mitä tahansa viidestä avata ne koodaus käyttöliittymä ja myös siirtyä ryhmästä toiseen viisi.

Ennen peliä leikkeen, voit kirjoittaa tunnisteet. Seuraavassa on läpivalaisu koodaus sivun Clipcanvas.com.

1) merkitseminen
Kun koodaat leikkeet joitakin asioita, sinun täytyy tietää maksimoida mahdollisuudet myydä. Tämä on sekä yleisiä neuvoja ja erityistä neuvontaa www.clipcanvas.com.

Mitä hakukone www.clipcanvas.com, tärkeintä tietää, että se käyttää tarkka haku – eli se osoittaa vain osumia, jotka ovat 100% samanlaisia ​​sana (t) kirjoitetaan sisään Tämä tarkoittaa, että jos haet ja "auto", et saa mitään hittejä Clips koodattu "auto" – ja päinvastoin. Jos joku etsii kahta sanaa, vain leikkeitä molemmat sanat tagged, ilmestyy. Joten tagin leikkeitä yksikön ja monikon sanat (tarvittaessa) on välttämätöntä. Kun kuvataan toimintaa, usein verbi, se on myös tärkeää, että myös asiaa verbien aikamuotojen sitä. Periaatteessa se tarkoittaa myös kaksi variaatiota, että ihmiset ovat todennäköisesti etsiä, kuten "kävellä" ja "kävely" tai "ajaa" ja ajo ".

Kun koodauksen Rojaltivapaat materiaalia, tärkeä näkökohta, vieressä ilmeinen materiaalia, on myös sanoja, jotka voidaan kuvata tunteita, käsitteitä tai tunnelmia. Tämä johtuu mahdollisten materiaalia ostajat usein etsiä materiaalia, joka voi kuvata tunnetta, konsepti ja mieliala – ilman todella tietää tarkalleen, millaista leikkeen he etsivät.

Seuraavassa on muutamia tärkeitä asioita muistaa:

1. Kun koodauksen Royalty free Arkistokuvia markkinoilla kuten Clipcanvas.com, sinun pitäisi keskittyä esineitä, toimien käsitteet ja tunteita erityisesti leikkeen, eikä "kuka" ja "milloin".
  2. Ensimmäisten viiden avainsanat ovat tärkeimpiä. Nämä viisi ensimmäistä on hyvää ja piste.
  3. Lisäksi on erittäin tärkeää, että vain sanoja, jotka liittyvät suoraan leikkeen sisältyy. Tämä tarkoittaa, että kaikki ei ole pääpaino leike on jätetty pois. Tämä on tietenkin tehdä hakutuloksesta mahdollisimman tarkasti.
  4. Materiaalin positiivinen avainsanojen todennäköisemmin myydä kuin Materiaalin negatiivisia avainsanoja.
  5. Sinun tulisi aina olla yksi-sataprosenttisen varma, että käytetyt hakusanat ovat täysin oikeita ja totta. Kun aloitat arvailemaan, laatu avainsanojen uppoaa nopeasti, ja ärsyttää mahdollisille ostajille äänitteen.
  6. Kun on ihmisistä, leikkeet, muista kuvata niitä mahdollisimman tarkasti. Sukupuoli, ikä, rotu, väri hiukset, silmät jne.

Muista, että Clipcanvas.com olemassa useita muita vaihtoehtoja lisäksi avainsanoja, kuten valaistus, sommittelu ja kameran käsittely. Tämä tarkoittaa, että valitsemalla oikeat arvot näihin luokkiin tekee avainsanoja, jotka liittyvät tähän tarpeeton.

Kokeile katsot prosessiksi näkökulmasta ostajalle. Kysy itseltäsi seuraavat kysymykset: "Olisinko iloinen löytää tämä leike jos haen hakusanalla Kuvittelin kirjoitetaan?" Ja "Onko tämä pääpaino leikkeen?"

Suosittelemme, että:

• Aina ajattelevat henkilö, joka haluaa löytää leike
  • Aina on leike olet koodaus, kun pelasin edessä
  • Lue, miten hakukone www.clipcanavas.com toimii
  • Aina keskittyä asioihin. Esineitä, toimien käsitteet ja tunnelmia suoraan leikkeen
  • Vältä aina esineitä, toimien käsitteitä tai tunnelmia, jotka eivät suoraan liity leikkeen
  • Aina muistaa vähän, itsestään selviä asioita, jotka voidaan helposti unohtaa
  • Aina tehdä oma avainsanojen
  • Saada Englanti sanakirja ja avainsanojen
  • Aina ole täysin tarkka ja täsmällinen teidän avainsanojen
  • Joka sisältää tarkat sijainti-ja maa maan osasta, jos se on merkityksellinen
  • Aina oikeinkirjoituksen sanasi

Suosittelemme, että et:

• Esineisiin, toimia, käsitteitä tai tunnelmia, jotka eivät ole suoraan ja konkreettisia liittyvät leikkeen
  • Arvaa jos et tiedä. Parempi tehdä vähän tutkimusta tai laittaa leikkeen upload-lykätään, kunnes tiedät varmasti
  • Käytä sanoja, jotka voidaan ymmärtää väärin, kuten kaksinkertainen merkitys sanoja
  • Käytä ironia
  • Tee avainsanojen kun kiire
  • Aliarvioida hyvin suunniteltujen avainsanojen
  • Myös maan ja sijainti, jos se on merkityksetöntä

2) Luokka
Tarkista laatikot että tunnet vastaavat leikkeet. Se voi olla yksi luokka tai useita luokkia. Kun se tulee tietokoneella kuvia, ne on luokiteltava "Animaatiot" ja / tai "Taustat" – eikä mitään muita.

3) Kameran käsittely
Handheld – valitse tämä, kun leike oli selvästi kuvattiin kädessä kamera. Merkkejä tästä on yleensä epätasainen ravistellen leikkeen.

Mixed-muut – valitse tämä jos mikään muu valintoja kunnossa. Se on usein leikkeitä, jotka ovat kuvattuna autolla, lentokoneella, helikopterilla jne., puomi tai nosturi tai leikkeet, jotka yhdistävät kaksi tai useampia muita vaihtoehtoja, kuten kallistus ja zoomaus.

Pan – valitse tämä jos kamera tekee sujuvaa liikettä vaakasuunnassa.

Staattinen – valitse tämä, jos kamera on täysin vielä kun kuvasin.

Tilt – valitse tämä jos kamera tekee sujuvaa liikettä pystysuunnassa.

Seuranta – valitse tämä jos kamera fyysisesti seuraa tarkoituksena oli kuvattu, ja ei ole vain zoomauksen jälkeen.

Zoom – valitse tämä, jos kamera zoomaa koko tai osa-leike.

4) Kehystys
Extreme close-up – valita tämän, kun segmentti on kuvattu on niin lähellä, että kaikki pienet yksityiskohdat tarkoituksena oli kuvattu näkyy. Tämä voisi olla ihmisen silmä.

Lähikuva – valitse tämä, kun segmentti on kuvattu on niin lähellä, että näet vain pienen osan tarkoituksena oli kuvattu. Tämä voisi olla kasvot ihmisen.

Medium shot – valitse tämä, kun koko kohde on kuvattu ei ole runko, mutta ei yhtä selvästi, mitä se on. Tämä voisi olla ylävartalon ihmisen.

Pitkä laukaus – valitse tämä, kun koko kohde näkyy runko ja näet ympäristö samoin. Tämä voisi olla ihminen kiireestä kantapäähän.

Laaja shot – valitse tämä, kun muotoilu on niin laaja, että kaikki yksityiskohdat ovat menneet ja keskitytään sen suurempana. Tämä voisi olla näkymä yli kaupungin ylhäältä rakennuksen.

Extreme laaja – valitse tämä, kun on erittäin laaja näkymä jotain. Tämä voisi olla maisemaa vuoren huipulla.

5) Hinta
Aseta hinta, jonka haluat veloittaa leikkeen. Meillä on seuraavat vaihtoehdot, 9 €, 19 €, 29 €, 39 €, 49 €, 59 €, 69 €, 99 €, 149 €, € 249, 319 €, 499 € ja € 849. Kehotamme esittää videotaiteilijat hinnoittelemaan leikkeet perustuvat tekniset ja esteettiset saavutus ja ainutlaatuisuuden leikkeen.

6) Dynamics asetusvaihtoehdot
Tämä on tarkoitus olla vaihtoehto joku, joka tarvitsee erityistä tunne intensiteetti tai liikkeen työssään. Onko se edelleen ja lähes valokuvan kaltainen? Tai erittäin intensiivistä, jossa on paljon liikkumisen ja nopeus? Tämä on usein tekemistä kameran käsittely ja muotoilu samoin. Mitä lähempänä se on, voimakkaampi jokaista liikettä näkyy leikkeen.

Low – valitse tämä, jos leike ei ole kameran liikkeen, ja ei ole mitään tai melkein mitään tapahdu leikkeen.

Säännöllinen – valitse tämä, kun on olemassa säännöllinen liikkuminen tai kameran käsittelyä, kuten ihmiset kävely, väreilyä, vesi, autojen ajaminen kaukaa jne. Periaatteessa kun se ei ole mitään "erityistä" suhteen intensiteetti tai liikkeen.

Korkea – valitse tämä, kun on paljon liikettä leikkeen, ja sinä tunnet "eräänlainen intensiteetti ja energia leikkeet. Tämä voisi olla lähikuvia liikenteen timelapse ihmisiä ryntää ohi ja yleisesti leikkeitä, joissa on paljon tapahtuu leikkeen.

Extreme – valitse tämä, kun leike on todella kovaa ja "pumppaus", ja on todella niin kova kuin se voisi saada.

7) Valaistus asetusvaihtoehdot
Keinotekoinen – valitse tämä, kun valaistus leikkeen keinotekoisesti tuotettua. Tähän kuuluu animaatioita, taustoja ja kaikenlaisia ​​inhouse / studio valaistus.

Dawn – valitse tämä, kun leike on selvästi kuvattu aamulla, yleensä kun näet hämärässä tai aurinko juuri ennen tai jälkeen on nähtävissä

Day – valitse tämä, kun leike on säännöllinen päivä valaistus.

Dusk – valitse tämä, kun leikkeitä on selvästi kuvattu illalla, yleensä kun näet hämärässä tai aurinko juuri ennen tai jälkeen, jossa.

– valitse tämä, kun leike on kuvattu yöllä, ja näin on tumma.

8) Maa vaihtoehtoja
Valitse maa leikkeet kuvattiin, jos se on tärkeää leikkeen. Tämä on yleensä, jos sijainti on merkitystä. Esimerkiksi leikkeitä alkaen kaupungin maamerkeistä, nähtävyydet ja niin edelleen, on suositeltavaa, että valitset maan. Vuonna esimerkiksi animaatioita, videopätkiä pilvet liikkuvat tai yksityiskohtaisia ​​lähikuvia, on suositeltavaa, että et ole alkuperämaa, koska se vain sekoittaa, ja ehkä ärsyttää asiakkaat, jotka etsivät pätkiä tiettyihin paikkoihin eri maissa.

9) Millaisiin käyttö on tässä leike voidaan tarjota?
Alla näyte, joka pelissä, sinun täytyy vastata seuraavaan kysymykseen, "Onko leikkeen sisällä visuaalinen tai äänellinen nimiä, ihmiset, logot, tavaramerkit, patentoitu malleja tai tekijänoikeuksia tai muita henkisen omaisuuden?". Tämä on kartoittaa, millaista käytöstä leikkeen tarjotaan. Se voi olla kaupallista tai toimituksellisista, tämä riippuu valintoja. Tämä varmistaa, että kaikki tarvittavat julkaisut on saatu, jos kiinnike on tarjottava täyden kaupalliseen käyttöön.

Tässä muutamia tarkempia selityksiä näitä lauseita:

"Visuaalinen tai äänellinen nimiä" – näetkö mitään kirjoitettu nimiä missään muodossa tai kuule mitään nimiä ollut mainittu missään?

"Ihmiset" – näetkö mitään ihmisiä on niin näkyvä, että ne voidaan tunnistaa itse, tai muulle henkilölle? Muista, että leike todennäköisesti laajenee (TV-koko), kun käyttäjällä.

"Logos" – on olemassa minkäänlaista logot leikkeen? Esimerkki, Coca-Cola logo tai Windows-logo.

"Tavaramerkit" – tämä voi olla paljon erilaisia ​​asioita, kuten nimi, sana, logo, symboli, muotoilu, kuvan tai näiden yhdistelmä elementtejä. Tunnetko mitään tavaramerkkejä leikkeen?

"Patentoitu mallit tai tekijänoikeuksia tai muita henkisen omaisuuden" – ei leikkeen osoita kuuluisa malleja? Tämä voisi olla risteilyalus, ylellinen auto, Coca-Cola-pullon jne. Onko se näytä mitään muuta, mikä voisi olla tekijänoikeuden tai mihinkään immateriaalioikeuksiin? Tämä voi olla arkkitehtuuria, maalauksia, valokuvia, patsaita ja kaikkia taidemuotoja. Poikkeuksia voidaan soveltaa, jos alkuperäisen taide kuvattu on ollut kuolleena jo yli 70 vuotta. Tämä voisi olla arkkitehti vanha rakennus, kuvanveistäjä patsas, taidemaalari maalaus jne. Jos olet epävarma, sinun täytyy tarkistaa oikeusjärjestelmän maassa leikkeet alkuperää.

Riippuen vastauksesta, leikettä tarjotaan kahdella käyttää, joko "toimituksellinen käyttö" (tarkoittaen uutiset ja dokumenttiohjelmia) tai "kaupallinen käyttö" (eli ei käyttörajoituksista rajoissa Clipcanvas "Lisenssisopimus").

Muista, että myös ero leikkeitä, joissa visuaalinen tai äänellinen nimiä, ihmiset, logot, tavaramerkit, patentoitu malleja tai tekijänoikeuksia tai muita immateriaalioikeuksia pääpaino leikkeen tai on vain pieni yksityiskohta leikkeen. Joissakin näistä tapauksista, leikkeen voisivat tarjota kaupalliseen käyttöön.

10) Mitä tapahtuu seuraavaksi?
Kun olet käynyt läpi kaiken, voit joko "Tallenna leike" (jos haluat palata myöhemmin ja muuttaa jotain) tai "Lähetä clip hyväksyttäväksi, lähettää sen Clipcanvas meidän arviointiin, ja toivottavasti julkaisu. Aikana hyväksymismenettely, Clipcanvas pidättää oikeuden olla julkaisematta leikkeitä emme tunne jopa laatustandardeja osalta teknisiä ja esteettisiä ansioita.