Read this post in its original, untranslated format. | Do not show me translations any more.

Alt du behøver at vide om at tilføje metadata, tagging og organisere dine klip fra "Din konto"

Når du har uploadet videoklip til Clipcanvas.com de vil (efter upload og omkodning er fuldstændige) umiddelbart fremstår i 'Din konto' klar til mærkning og priser. Det er her du laver dine filmklip klar til udgivelse ved at forbinde alle de nødvendige oplysninger til dem, og sende dem til endelig godkendelse.

Klik på 'Tag dine klip (antal klar clips)' på menuen til venstre under 'Salg', så alle dine offentliggjorte klip vises.

Øverst på den side, du vil se dine fem første uploadede klip, med den første spiller nedenunder – klar til tagging. Du kan klikke på et af de fem til at åbne dem i tagging interface og også navigere mellem grupper af fem.

Over spille klippet, kan du indtaste dine tags. Følgende er en gennemgang af tagging side på Clipcanvas.com.

1) Tagging
Når tagging dine klip der er nogle ting, du skal vide for at maksimere mulighederne for at sælge. Dette er både generelle råd og specifik rådgivning for www.clipcanvas.com.

Med hensyn til søgemaskinen på www.clipcanvas.com, det mest vigtige ting at vide er, at det bruger en præcis søgning – hvilket betyder at det kun viser hits, der er 100% svarer til ordet (r) har skrevet i. Dette betyder, at hvis du søger for 'biler', vil du ikke få nogen hits fra klip tagget med 'bil' – og vice versa. Hvis man søger efter to ord, vil kun de klip med både mærkede ord, vises. Så mærker dine klip med ental og flertal navneord (når relevant) er af afgørende betydning. Når der beskriver en handling, ofte et verbum, er det også vigtigt, at du inkluderer de relevante verbum tider af det. Dybest set betyder det, at medtage de to varianter at folk kan forventes at søge, som 'walk' og 'gå' eller 'drive' og kørsel «.

Når tagging til royalty frie stock footage, et vigtigt aspekt, siden den åbenlyse i optagelserne, er at inkludere ord, der kan beskrives som følelser, begreber eller stemninger. Dette skyldes potentielle optagelser købere ofte søge efter optagelser, der kan illustrere en følelse, koncept og stemning – uden egentlig at vide præcis, hvilken slags klip, de leder efter.

Her er et par vigtige ting at huske:

1. Når tagging til en royalty frie stock footage markedsplads gerne Clipcanvas.com, skal dit fokus være på de genstande, de foranstaltninger, de begreber og følelser i den særlige klip, og ikke på 'hvem' og 'når'.
  2. De første fem nøgleord er de vigtigste. Disse første fem skal være god og til det punkt.
  3. Desuden er det meget vigtigt, at der kun ord, der er direkte relevante for klip er inkluderet. Det betyder, at alt dette ikke er hovedfokus i klippet er udeladt. Dette er selvfølgelig at gøre eftersøgnings-resultaterne så præcis som muligt.
  4. Optagelser med positiv keywording er mere tilbøjelige til at sælge end optagelser med negative søgeord.
  5. Du bør altid være et hundrede procent sikker på, at de søgeord, du anvender, er helt korrekte og sande. Når du begynde at gætte, vil kvaliteten af ​​den keywording vasken hurtigt, og irritere potentielle købere af dit klip.
  6. Når der er mennesker i de klip, så husk at beskrive dem så præcist som muligt. Køn, alder, race, farve hår, øjne osv.

Husk at der på Clipcanvas.com der er flere andre muligheder udover de søgeord, som belysning, framing og kamera håndtering. Det betyder, at ved at vælge de rigtige værdier i disse kategorier, gør søgeord relateret til dette overflødigt.

Prøv at kigge på den proces, det ud fra perspektivet om køberen. Spørg dig selv følgende spørgsmål: »Ville jeg være glad for at finde dette klip, hvis jeg søger efter søgeordet jeg lige har skrevet i? 'Og' Er dette det vigtigste fokus i klippet?"

Vi foreslår, at du:

• Altid tænke den person, der ønsker at finde det klip
  • Altid har det klip, du er tagging, leger foran dig
  • Lær, hvordan søgemaskinen på www.clipcanavas.com værker
  • Altid fokus på hvilke forhold. De genstande, handlinger, begreber og stemninger i direkte tilknytning til klippet
  • Altid undgå objekter, handlinger, begreber eller stemninger, som ikke er direkte knyttet til klippet
  • Altid huske den lille, åbenlyse ting, der kan være let at glemme
  • Gør altid din egen keywording
  • Har adgang til en engelsk ordbog, mens keywording
  • Altid være helt præcis og nøjagtig i din keywording
  • Indeholde detaljerede placering og land i landet sektionen, hvis det er relevant
  • Altid stavekontrol dine ord

Vi anbefaler, at du ikke:

• Medtag objekter, handlinger, begreber eller stemninger, som ikke er direkte og konkret tilknytning til klippet
  • Gæt hvis du ikke kender. Bedre at gøre lidt forskning eller sætte klippet på upload-hold, indtil du er sikker
  • Bruge ord, der kan misforstås, ligesom dobbelt betydning ord
  • Brug ironi
  • Gør din keywording mens i en fart
  • Undervurderer værdien af ​​godt påtænkte keywording
  • Medtag land og beliggenhed, hvis det er irrelevant

2) Kategorier
Marker felterne som du føler svarer til dine klip. Det kan være én kategori eller flere kategorier. Når det kommer til computer-genererede billeder, skal de klassificeres som »Animationer« og / eller 'baggrunde' – og ikke nogen af ​​de andre kategorier.

3) Kamera håndtering
Håndholdt – Vælg dette, når det klip var tydeligvis filmet med et håndholdt kamera. Tegn på dette er normalt ujævn ryster i klippet.

Blandet andre – vælg dette, da ingen af de andre valg pasform. Det er ofte klip, der er filmet fra en bil, fly, helikopter mv, med en fok eller kran eller klip, der kombinerer to eller flere af de andre muligheder, såsom tilt og zoom.

Pan – vælg denne ene, hvis kameraet gør en glidende bevægelse vandret.

Statisk – vælg denne ene, hvis kameraet er absolut stille, når optagelserne.

Tilt – vælg denne ene, hvis kameraet gør en glidende bevægelse vertikalt.

Sporing – vælg denne ene, hvis kameraet fysisk følger objektet bliver filmet, og er ikke bare zoome efter det.

Zoom – vælg denne ene, hvis kameraet zoomer under hele eller en del af, klippet.

4) Framing
Ekstreme close-up – vælg dette, når det segment bliver filmet, er så tæt, at alle små detaljer af objektet blive filmet, er synlig. Dette kunne være et menneskeligt øje.

Close-up – vælg denne, når det segment bliver filmet, er så tæt, at du kun ser en lille del af objektet bliver filmet. Dette kunne være et ansigt af et menneske.

Medium skud – Vælg dette, når hele genstanden bliver filmet, er ikke i rammen, men er ikke desto mindre klart synlig for hvad det er. Dette kunne være overkroppen af ​​et menneske.

Lang skudt – Vælg dette, når det hele objektet er synligt i rammen, og du ser omgivelserne så godt. Dette kunne være et menneske fra top til tå.

Bredt shot – Vælg dette, når udformningen er så stor, at alle detaljer er væk, og fokus er på en større visning. Dette kunne være en udsigt over en by fra toppen af ​​en bygning.

Extreme dækkende – vælger dette, når du har en meget vid udsigt over noget. Dette kunne være et landskab fra en bjergtop.

5) Pris
Indstil den pris, du ønsker at opkræve betaling for klippet. Vi har følgende valgmuligheder 9 €, 19 €, 29 €, 39 €, 49 €, 59 €, 69 €, 99 €, 149 €, 249 €, 319 €, 499 € og 849 €. Vi opfordrer vores indsende video kunstnere til at prissætte deres klip på grundlag af tekniske og æstetiske præstation og det unikke i klippet.

6) Dynamics indstillingsmuligheder
Dette er tænkt som en mulighed for at en person, der har behov for en særlig følelse af intensitet eller bevægelse i deres arbejde. Er det stadig og næsten foto-lignende? Eller meget intens med masser af bevægelse og hastighed? Det ofte har at gøre med kamera håndtering og indramning så godt. Jo tættere den er, jo mere intense hver bevægelse vises i klippet.

Lav – vælg dette, hvis det klip har ingen kameraets bevægelser, og der er intet, eller næsten intet sker i klippet.

Regelmæssig – vælger dette, når der er regelmæssige bevægelser eller kamera håndtering, ligesom mennesker gå, ringe i vandet, biler kører langvejs fra osv. Dybest set, når det er ikke noget »særlige« i form af intensitet eller bevægelse.

Høj – vælger dette, når der er en masse bevægelse i klippet, og du føler "en slags intensitet og energi i klip. Dette kunne være nærbilleder af trafik, en timelapse af mennesker farende forbi og generelt klip, hvor der er meget der sker i klippet.

Extreme – Vælg dette, når klippet er virkelig intens og 'pumpe', og virkelig er så intens, som den kunne få.

7) Belysning indstillingsmuligheder
Kunstig – vælger dette, når lyset i klippet er kunstigt fremstillet. Dette omfatter animationer, baggrunde og alle former for interne / studio belysning.

Dawn – Vælg dette, når klippet er klart filmet om morgenen, som regel når du ser tusmørke eller solen lige før eller efter, at være synlig

Dag – vælger dette, når klippet er en almindelig dag belysning.

Dusk – Vælg dette, når de klip er klart filmet om aftenen, som regel når du ser tusmørke eller solen lige før eller efter, indstilling.

Nat – Vælg dette, når klippet er optaget i løbet af natten, og derfor er mørkt.

8) Land optioner
Vælg det land klippene blev filmet i, hvis det er af betydning for klippet. Dette er normalt, hvis placeringen er af betydning. For eksempel, for klip fra en by, vartegn, seværdigheder og så videre anbefales det, at du vælger land. I for eksempel animationer, videoklip af skyer flytte eller detaljerede nærbilleder, anbefales det at du ikke inkluderer oprindelseslandet, da dette kun vil forvirre, og måske irritere kunderne at søge efter klip fra specifikke steder i forskellige lande.

9) For hvad slags brug er dette klip skal tilbydes?
Nedenfor klippet, der afspilles, skal du svare på følgende spørgsmål; »Er det klip indeholder synlig eller hørbar navne, personer, logoer, varemærker, patenterede design eller ophavsrettigheder eller andre former for intellektuel ejendomsret?". Dette er for at identificere, hvilken form for brug klippet vil blive tilbudt. Det kan være kommercielle eller redaktionelle, det afhænger af de valg, du foretager. Dette er for at sikre, at alle nødvendige udledninger er blevet fremstillet, hvis det klip skal tilbydes til fuld kommerciel brug.

Her er nogle mere dybdegående forklaringer på disse sætninger:

»Synlig eller hørbar navne" – kan du se nogen navne skrevet i nogen form eller høre nogen navne blive nævnt på nogen måde?

»Mennesker« – Kan du se nogen mennesker, der er så synlig, at de kunne blive anerkendt af sig selv, eller nogen anden person? Husk, at klippet sandsynligvis vil blive udvidet (TV-format), når de bruges af nogen.

»Logos '- er der nogen form for logoer i klippet? Eksempel, Coca-Cola logoet eller Windows-logoet.

»Varemærker '- det kan være en masse forskellige ting, såsom et navn, ord, sætninger, logo, symbol, design, billede, eller en kombination af disse elementer. Har du genkende nogen varemærker i klippet?

»Patenteret design eller ophavsrettigheder eller andre former for intellektuel ejendomsret" – ikke klippet udviser berømte designer? Dette kunne være et krydstogtskib, luksus bil, Coca-Cola flaske osv. Er det viser noget andet, der kunne være ophavsretligt beskyttet, eller om intellektuel ejendomsret? Dette kan være arkitektur, malerier, fotografier, statuer og alle former for kunst. Undtagelser kan finde anvendelse, hvis ophavsmand på de afbildede kunst har været død i mere end 70 år. Dette kunne være arkitekten bag en gammel bygning, billedhuggeren af ​​en statue, maleren af ​​et maleri osv. Hvis du er usikker, skal du tjekke med det juridiske system i det land, hvor klip oprindelse.

Afhængigt af svaret, vil klippet blive tilbudt til en af ​​to måder, enten 'redaktionelt brug «(dvs. nyheder og dokumentarprogrammer) eller» erhvervsmæssig brug «(dvs. ingen begrænsninger i anvendelse inden for rammerne af de Clipcanvas» License Agreement «).

Husk at der også er en forskel mellem klip, hvor den visuelle eller akustiske navne, personer, logoer, varemærker, patenterede design eller ophavsrettigheder eller andre former for intellektuel ejendomsret er den vigtigste fokus i klippet, eller kun en mindre detalje i klippet. I nogle af disse tilfælde kan klippet kunne tilbydes til kommerciel brug.

10) Hvad sker der nu?
Når du har været igennem alt, du kan enten 'Gem klip' ​​(hvis du ønsker at vende tilbage senere og justere noget) eller 'Send klip til godkendelse «, at sende den til Clipcanvas for vores vurdering, og forhåbentlig offentliggørelse. Under godkendelsesprocessen, retten Clipcanvas reserver til ikke at offentliggøre klip vi ikke føler er op til vores kvalitetskrav med hensyn til tekniske og æstetiske værdi.